Återrapportering

Vårt mål är att främja kontakterna mellan Sverige och Frankrike och vi är glada och stolta över att ha haft förmånen att kunna bistå dig i din forskning eller dina studier. För vårt framtida arbete är det viktigt med den återkoppling som du ger här.

På vår hemsida publicerar vi regelbundet utdrag från ett urval av rapporterna och det kan förekomma att vi länkar eller hänvisar till dessa i sociala medier. Genom att godkänna vår integritetspolicy godkänner du att vi publicerar (hela eller delar av) din rapport. Om du vill får du gärna bifoga en bild som illustration till texten, det kan vara en bild på dig själv eller din studiemiljö, dock inte andra personer som går att identifiera eftersom vi inte kan publicera bilder utan godkännande.

 • Information om hur du rapporterar

  Forskare

  Beskriv kort den forskning du bedrev under utbytet, din upplevelse av att vistelsen, positiva och negativa aspekter och på vilket sätt du tror att utbytet kan bidra till att gynna svensk-franska relationer. Du får gärna ge oss personliga reflektioner och berätta om något som varit speciellt intressant eller roligt under vistelsen.

  Studenter

  Beskriv din upplevelse av din vistelse på din studieort. Vad tyckte du om skolan/universitetet? Vad tyckte du om din studieort? Är det något du önskar att du själv hade vetat innan du reste och vill förmedla till andra studenter? Personliga tips? Vad uppskattade du mest?

  Bifoga foto

  På vår hemsida publicerar vi återkommande utdrag ur rapporter från både forskare och studenter. Om du vill får du gärna bifoga en bild på dig själv eller din skola/institution, som illustration till din rapport.

 • Hidden
 • Hidden
 • Dra filer hit eller
  Godkända filtyper: jpg, gif, png, pdf, doc, Max filstorlek: 4 MB, Max antal filer: 4.
  Click to access the login or register cheese